Ozoniden en Covid-19

OZON verslaat CORONAVIRUS!

Uit in 2020 gepubliceerd onderzoek blijkt dat de oxiderende werking van #ozon en #ozoniden het #Coronavirus onschadelijk maakt! Wordt geozoniseerde olijfolie een alternatief voor de handsanitizers met alcohol? Van alcohol is tenslotte bekend dat het alleen bacteriën doodt.

Internationaal roepen steeds meer wetenschappers om de inzet van #ozontherapie. In het gevecht tegen de #Coronapandemie gaan steeds meer wetenschappers en onderzoekers kijken naar alternatieve therapieën. De nood is internationaal zeer hoog, dus het vinden van een oplossing ook.

Van Ozon is al ruim 100 jaar bekend dat het veilig en succesvol ingezet kan worden bij het doden en onschadelijk maken van virussen, bacteriën en schimmels. Destijds werd niet begrepen op welke manier ozon deze schadelijke organismen onschadelijk maakt. Men wist alleen dat het werkte en bleef werken.

In de loop van de tijd zijn er steeds meer technieken beschikbaar gekomen om deze werkingsmechanismen van Ozon te onderzoeken en te bewijzen. Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken beschikbaar waarin de werking van ozon wordt beschreven en bewezen.

Het is alleen jammer dat de kracht van ozon nog niet algemeen wordt gebruikt in onze gezondheidszorg.
_________________________________

In dit artikel leggen we graag meer uit over het laatst gepubliceerde onderzoek, waarin de werking van Ozon tegen Corona wordt uitgelegd.

Het geweldige nieuws is, dat Ozon in staat is om Covid-19, SARS-CoV-2 en Corona onschadelijk te maken zodat het zijn besmettende werking kwijtraakt.

Het mooie is, dat het óók nog eens zorgt voor een enorme zuurstofboost. En dat is nu precies waar Corona patiënten behoefte aan hebben: zuurstof. En met Ozon gaat dat niet via de longen. Want de longblaasjes zijn zo ziek, dat ze niet of nauwelijks meer in staat zijn om zuurstof op te nemen, waardoor beademen weinig effect heeft. Daarbij komt nog dat we ozongas beter niet inademen omdat dit zeer slecht is voor onze longen. De manieren waarop het wél kan, leggen we u hier graag uit.

Ozon zorgt er ook voor dat ons immuunsysteem een boost krijgt, waardoor we zelf beter in staat zijn om schadelijke indringers te bestrijden.

In de meest recente studie (gepubliceerd in december 2020) van de Ohio University (USA) en Jain University (India) is de manier waarop Ozon het Corona virus uitschakelt duidelijk uitgelegd. In februari 2021, zal dit onderzoek gepubliceerd worden in het vakblad “Environmental Technology & Innovation”.

We hebben de publicatie van december 2020 dezelfde maand al in ons bezit en geprobeerd dit zeer technische onderzoek te vertalen in begrijpelijk Nederlands.

Aandachtspunten:

 • Uitleg over het mechanisme van Ozon bij het doden van de coronavirussen.
 • Ozon kan worden gebruikt om de coronavirussen te bestrijden, zowel in lichaam als in daarbuiten.
 • Interessant: ozon als ontsmettingsmiddel

Het Coronavirus pandemie zorgt inmiddels voor een ravage in de hele wereld. COVID-19 wordt nu officieel het Severe Acute Respiratory Syndrome-gerelateerde Coronavirus-SARS-CoV-2 genoemd. Daarom is het belangrijk om het virus te bestrijden. Niet alleen in ons lichaam maar ook in het milieu.

Deze virussen blijken vatbaar te zijn voor ozon. Ozon creëert een toxische omgeving voor deze virussen. Dat is onder andere een enorme zuurstofboost en dat is waar deze virussen niet tegen kunnen. Maar óns lichaam wél.

Verder voorkomt Ozon dat het virus zich kan hechten (=besmetten) aan onze cellen. Corona heeft er een voorkeur voor om zich te nestelen in onze slijmvliezen. Dat is een vochtige omgeving en als het virus daar in de celvloeistof is doorgedrongen, begint het zichzelf te kopiëren. De besmetting groeit dan.

Het Coronavirus heeft ook een zogenaamde “virus-envelop”. Deze envelop is een soort verdedigingsmechanisme tegen ons immuunsysteem maar ook tegen ontsmettingsmiddelen (schoonmaakmiddelen). Deze virus-envelop zorgt ervoor dat het virus makkelijker het immuunsysteem van de gastheer kan omzeilen. Daarom is dit soort virussen in staat om een pandemie te veroorzaken.

In de afbeelding hebben we schematisch weergegeven dat Corona zich graag hecht aan bijvoorbeeld onze longblaasjes. Daar gebruiken ze hun “spikes” voor. Dat zijn de uitsteeksels die kenmerkend zijn voor Corona.

De spikes zuigen ze zich als het ware vast aan het te besmetten weefsel. Dan begint het Corona zichzelf te kopiëren waardoor het longweefsel beschadigd wordt. Dan kan het longweefsel zuurstof niet goed meer opnemen of afvalstoffen afvoeren. ÉN worden we vatbaarder voor bacteriën en andere virussen en worden we dus nog zieker.

Op deze manier ontstaat een stapeling van problemen, die vaak begint in de longen en kan worden gevolgd door problemen in het hart, de nieren, bloedvaten, lymfevaten etc.

Ozon voorkomt de hechting van de spike én beschadigt de virusenvelop.

Omdat ozon tegelijkertijd ons immuunsysteem ondersteunt, zijn we dan ook beter in staat om zelf de besmetting verder tegen te gaan en op te ruimen.


Toepassingen van ozon:

 • Ozongas om (openbare) ruimten te desinfecteren waardoor de besmettingskans vele malen kleiner wordt. Het gas komt op plaatsen waar desinfecterend UV-licht bijvoorbeeld niet komt (schaduwwerking). Het maakt daarbij niet uit of de ruimte schoon en opgeruimd is of dat er veel viezigheid ligt. Ook bij lagere concentraties kan ozon zijn werk doen.


 • Ozon in olijfolie vormt van nature ozonzalf of ozonolijfolie.
  De ozoniden in deze huidproducten zouden een alternatief voor de schrale alcoholgels kunnen vormen
  . Van alcohol is bekend dat het vooral bacteriën doodt. Ozoniden kunnen helpen een huidmilieu te creëren waarin deze virussen niet kunnen overleven. Daarbij verzorgt het ook de huid. Dat is bij alcoholgels ook niet het geval. Die drogen de huid uit waardoor je kloven krijgt

 • Ozon in water kan worden toegepast als een spray en in kompressen. Het kan ook gedronken worden.

 • Zoutoplossing met ozon per infuus hielp om zuurstofarme weefsels beter van zuurstof te voorzien

 • Ozoninfuus: Grote Eigen Bloed behandeling (GEB) en Kleine Eigen Bloedbehandeling (KEB). Het ozongas wordt dan NIET per infuus in het lichaam ingebracht. Er wordt een bepaalde hoeveelheid eigen bloed afgenomen en in een vacuüm zakje vermengd met ozongas.

 • Door de reactie van ozon met ons bloed worden er veel stoffen gemaakt die ons immuunsysteem goed kan gebruiken in de strijd tegen ziekten. Verder komt daarbij heel veel zuurstof vrij die we via het infuus in ons lichaam krijgen.

 • Als we de zuurstof dan niet meer goed via onze longen op kunnen nemen, kan dat dus wel via het infuus. Dit eigen bloed dat we via een infuus weer terugkrijgen, bevat geen ozongas meer. Daardoor is het veilig en wordt het goed verdragen.

Uit experimenten in het veld, blijkt dat ozoninjecties in de spier kunnen helpen om Ebola infecties tegen te gaan.

Ozoninfusen heeft men ook getest op Corona patiënten. Deze patiënten met ozoninfuus herstelden vele malen sneller en beter dan de mensen die geen ozoninfuus kregen. Het ging in deze tests veelal om oudere mensen.

Verder lopen er momenteel nog veel testen met nieuwe apparatuur en nanotechnologie om in te zetten voor desinfectie van ruimten en desinfectie van mondkapjes bijvoorbeeld.

Kortom: ozon heeft de toekomst bij het bestrijden van hardnekkige virussen en kan zo helpen om de huidige pandemie te bestrijden. De toepassingen van ozon zijn erg breed. De techniek is al jaren bekend en veel wetenschappers in de hele wereld roepen nu dan ook op om deze technieken onmiddellijk actief in te gaan zetten.

Iedere dag dit niet gebeurt, betreuren we slachtoffers die we met ozon wellicht hadden kunnen voorkomen.
Bronnen:

 • Recent case studies on the use of ozone to combat coronavirus: problems and perspectives. Environmental Technology & Innovation, volume 2021, february 2021
 • Ozone (O3) and SARS-CoV-2: physiological Bases and Their Therapeutic Possibilities According tot Covid-19 Evolutionary State. SN Comprehensive Clinical Medicine 2 (2020), Springer Nature Switzerland
 • Japan researchers say ozone effective in neutralising coronavirus. Healthcare & Pharma, august 26, 2020 on Reuters.com
 • How to cripple SARS-COV-2 virus with Ozone treatment Thiol groups in viruses and SARS-CoV-2. ResearchGate, March 2020