Ozonzalf tegen zweetgeur

Transpireren, zweten. Het is een (soms) beladen onderwerp waar veel mensen liever niet over praten, maar waar iedereen in meer of mindere mate last van kan hebben. Is het niet van overtollig transpiratievocht dan wel van de geur – de beruchte zweetgeur.

En nu komt onze verrassende oplossing! Gebruik een beetje SkinO3 ozonzalf of ozonolie om de bacteriegroei tegen te gaan. Het is bekend dat ozon bacteriën en schimmels doodt. Dus als je je frisgewassen oksels insmeert met een klein beetje SkinO3 ozonzalf of ozonolie, rem je de bacteriegroei en dit helpt je om de hinderlijke zweetgeur te voorkomen

We weten maar al te goed wat de uitspraak “Ga jij ook door je deo heen?” betekent. Natte plekken onder de oksels of op rug. Maar meestal ook de geur. En die zijn we liever kwijt. Daarom gebruikt men graag een deodorant met een fijne geur om van de beladen zweetlucht af te zijn.

Alleen het probleem lossen we hiermee niet echt op. We maskeren de zweetlucht vooral. Maar is er dan helemaal geen oplossing voor dit probleem? Zeker wel: SkinO3.

Als we begrijpen wat de oorzaak van de transpiratiegeur is, weten we ook wat kunnen doen om het te voorkomen of het zo lang mogelijk uit te stellen.

Een belangrijke functie van zweten is om het lichaam af te koelen. Als we nat worden van het zweten, zal het vocht verdampen en het lichaam afkoelen. Ook stress, gezondheidsproblemen of medicijnen kunnen een reden zijn dat we meer transpireren. Strakke kleding gemaakt van onnatuurlijke materialen kan ook voor extra zweet zorgen omdat het lichaam daar minder goed kan ademen. Dan gaat het om stoffen gemaakt van viscose, acryl, polyester en nylon. Draag liever natuurlijke materialen zoals linnen, wol of katoen.

Als we zweten wordt de huid afgekoeld. Het is dus een slimme manier van het lichaam om onze temperatuur op peil te houden. Daarom is het ook belangrijk om deze natuurlijke functie van het lichaam niet teveel te beperken. Maar als we zweten op plaatsen waar minder verdamping plaatsvindt, zoals onder de oksels dan blijft het langer vochtig. Daar krijgen bacteriën de kans om het zweet om te zetten in andere stofjes en daar komt de bekende zweetlucht vandaan.

Nu we iets meer weten over de oorzaak van transpiratiegeur, weten we ook wat we kunnen doen om het te voorkomen. Kleding dragen gemaakt van natuurlijke stoffen en een goede persoonlijke hygiëne zijn een goed begin.

Gebruik een beetje SkinO3 ozonzalf of ozonolie om de bacteriegroei tegen te gaan. Het is bekend dat ozon bacteriën en schimmels doodt. Dus als je je frisgewassen oksels insmeert met een klein beetje SkinO3 ozonzalf of ozonolie, rem je de bacteriegroei en dit helpt je om de hinderlijke zweetgeur te voorkomen, terwijl de natuurlijke functie van het zweten behouden blijft. Daarna kun je natuurlijk je vertrouwde deodorant nog steeds gebruiken voor de heerlijk, frisse geur.


Bronnen:

Gezondheidsnet.nl

Gezondnu.nl

DrArmpit.com


#Zweet #Ozonzalf #Ozonolie