Honingzalf met ozoniden


Honingzalf is een product in de huidverzorging, dat weer opnieuw ontdekt wordt.


Het herstel van de huid is een zeer ingewikkeld samenspel van verschillende biologische processen. Ons lichaam stuurt dat zelf en stemt al die processen heel mooi op elkaar af waardoor weefselgroei plaatsvindt en huidproblemen "vanzelf" opgelost worden.

Door verschillende oorzaken kan dit natuurlijk herstellend vermogen van de huid verstoord raken. Voorbeelden daarvan zijn: vuil, bacteriën, slechte doorbloeding etc. De honing en de ozoniden in de SkinO3 honingzalf hebben zeer krachtige en unieke eigenschappen die helpen de verstoorde balans weer te herstellen en te ondersteunen waardoor het huidherstel verbeterd wordt. Deze werking van honing en ozoniden blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Omdat de bijen verschillende planten bezoeken tijdens het verzamelen van de honing heeft de honing in SkinO3 Mellifique een zeer gevarieerde samenstelling. De honing bevat grote hoeveelheden lipiden, aminozuren, eiwitten, vitaminen en mineralen die een belangrijke rol spelen bij het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt ook, dat honing voor een licht zuur milieu op de huid zorgt en daar hebben schadelijke bacteriën een hekel aan. Ook versnelt honing het huidherstel en wordt littekenvorming sterk verminderd (denk aan jeugdpuistjes of snijwondjes).

Zowel de werking van de honing als van de ozoniden in de SkinO3 Mellifique honingzalf verminderen het aantal schadelijke bacteriën waardoor gezond huidherstel weer mogelijk is. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de huid ademt optimaal door de zuurstofboost die het krijgt. Op die manier wordt op microniveau in de huid nieuwe stofwisselingsroutes aangelegd waardoor de voedingsstoffen weer optimaal aangevoerd en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.


SkinO3 Mellifique dé honingzalf met ozoniden. Een formule met wereldpatent.Tags: #honingzalf #honing #ozoniden #antibacterieel #huidherstel #litteken